Kerstbomenactie en Winterborrel bij Lugdunum - LVV Lugdunum

Kerstbomenactie en Winterborrel bij Lugdunum

17 november 2018 11:15

RvK

Lugdunum doet mee aan de Kerstbomen Clubactie van bloemist La Lola's. Voor elke boom die via deze site wordt gekocht gaat er 5,00 euro naar Lugdunum. Je kunt je boom thuis laten bezorgen of op zondag 9 december ophalen tijdens de Winterborrel op Lugdunum. Dan wordt ook het programma van het jubileumjaar gepresenteerd.

La Lola's biedt via de webshop hoge kwaliteit Nordmann kerstbomen aan van verschillende maten en prijzen. Deze bomen verliezen hun naalden niet en blijven dus heel lang goed. Bij het bestellen kun je aangeven dat de 5,00 euro van jouw boom naar Lugdunum moet gaan en niet naar een andere vereniging. Je kunt ervoor kiezen je boom tegen een kleine vergoeding thuis te laten bezorgen (tussen 6 en 16 december). Op 9 december haal je hem gratis op bij Lugdunum. LET OP:  de actie is verlengd en je kunt je boom tot uiterlijk 4 december bestellen!

Bestel hier snel je kerstboom: www.bloemenvanlola.nl/webshop

Winterborrel
Om het ophalen van de kerstbomen extra leuk te maken organiseert Lugdunum zondag 9 december een Winterborrel met natuurlijk warme choco, glühwein, een vuurkorf en nog veel meer gezelligheid. Ook wordt dan het jubileumprogramma gepresenteerd. Op 14 mei 2019 bestaat Lugdunum 100 jaar en dus staat volgend jaar in het teken van feest. Een enthousiaste jubileumcommissie is al maanden bezig met een spectaculair programma met verschillende activiteiten door het jaar heen. Tijdens de Winterborrel vertellen ze wat hun plannen zijn. De opbrengst van de Kerstbomen Clubactie wordt ingezet voor de viering van het 100-jarig bestaan van Lugdunum.


Dus schrijf zondag 9 december 16.00 uur alvast in je agenda.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!